Over WiE

A Journey of a thousand miles must begin with a single step. – Lao Tzu

Net zoals Wally ga ik op avontuur, niet alleen in het buitenland, maar ook in het dagelijkse leven. De dagelijkse sleur doorbreken is mijn levensmissie.

Een van de redenen waarom ik graag reis is omdat ik hou van het gevoel van de sprong in het onbekende. Ik hou ervan om me te laten vallen als ik niet weet wat me zal opvangen. Reizen is voor mij begonnen als een manier om de wereld te leren kennen, en daarbij ook mezelf. Op elke reis vind ik een stukje van mezelf terug, terwijl ik niet eens wist dat ik dat stukje verloren was.
De wereld heeft een bepaalde aantrekkingskracht op mij, het is alsof de zwaartekracht mij niet op m’n plek houdt, maar mij van hier naar daar duwt. Ik kan alleen hopen dat jullie hetzelfde ervaren.
Waar is Eva is mijn creatieve uitlaatpost, het is mijn manier om anderen te betrekken bij de zoektocht naar de schat. Wat reizen zo speciaal maakt is dat die schat voor iedereen iets anders is.
Ik kan geen reis voor jullie boeken, ik kan jullie niet op een trein zetten, ik kan jullie alleen inspireren, ik kan een vlam aanwakkeren en die levend houden. Ik kan de juiste muziek opzetten en jullie eraan herinneren dat met de Pirates of the Caribbean soundtrack alles mogelijk is!

Waar is Eva begon als een amateur reisblog, als een online medium om de thuisblijvers op de hoogte te houden van mijn buitenlandse avonturen. Ondertussen is Waar is Eva zoveel meer. Het is mijn creatieve uitlaatpijp waar ik kan omgaan met alle frustraties over het onrecht in de wereld en in de gedachtengangen van heel erg veel mensen die ik ontmoet, met mijn indrukken en ervaringen en mijn dromen en wensen.

Het buitenlands avontuur waarvoor ik Waar is Eva oprichtte mag dan ten einde zijn gekomen, dat betekent niet dat Waar is Eva ten einde komt. Je zal mij altijd hier kunnen terug vinden, op mijn plaatsje in het wereld wijde web, ik hoop dat ik jou hier ook zal kunnen terugvinden.

Groetjes,

Eva Van Cauwenberghe

2 reacties op ‘Over WiE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s